Fornuftig investering - hvad jeg har lært af at investere som Warren Buffett

$19.99
5 ratings

Denne e-bog viser dig hvordan du kan investere dine egne penge som Warren Buffett og Charlie Munger, og få din formue til at vokse, langsomt men sikkert. Er du interesseret i investering eller vil du gerne lære det helt fra starten, så er denne bog lige noget for dig.

Du får et godt indblik i, hvordan markedet fungerer, og hvordan du bør tænke om aktier og investeringer, inspireret af Warren Buffett, Charlie Munger og andre store investorer.

"En fantastisk bog, som jeg åd på 2-3 aftener i første omgang. Det er spændende, let forståeligt og down to earth. Vil være en klar anbefaling til alle, som ønsker at følge denne form for investeringsstrategi, hvor man er langsigtet og mindre spekulativ." -- Jacob Svensen

"Jeg vil næsten gå så langt at sige, at Fornuftig Investering er det inden for fundamental investering, som Børshandlens Psykologi er inden for teknisk analyse." -- August Lyngstrand

"Jeg ville ønske jeg havde haft den for 5 år siden, i stedet for at læse 20 andre bøger, og være nået frem til det samme som jeg kunne læse i denne bog." -- Ulrik Pedersen

Du lærer at læse regnskaber og årsrapporter, hvad du skal se efter, og hvordan du finder frem til hvad et selskab er værd. Dernæst lærer du hvad du bør betale for sådan et selskab og hvordan du kan sikre dig, ikke at tabe for mange penge, selv hvis du tager fejl.

Efter at have gennemlæst næsten alle bøger skrevet om dem og af dem, har det hjulpet mig ekstremt meget til at blive en bedre investor. Den viden synes jeg skal ud til mange flere mennesker. Det skal gøres lettere at forstå, og nemt at læse, især for dem som ikke er for gode til engelsk.

Warren Buffett investerer på en måde som giver mening. Efter at have lært hvordan de bærer sig ad, gik det op for mig at det var den eneste måde der faktisk gav mening. Jeg mener, at hvis du forstår de idéer som denne e-bog giver dig, og følger de metoder og principper vi bruger, så kommer du meget langt. Hvis du samtidig er udstyret med meget tålmodighed, og det rigtige temperament kan du med tiden blive en virkelig god investor og blive meget rig.

Hvis ikke, vil du være bedst stillet ved at investere i markedet gennem en indeksfond, og stadig opnå et gennemsnitligt resultat, der er bedre end 80% af andre investorer. Du kan faktisk slet ikke miste noget ved at prøve det af.

Bogen indeholder flere citater fra Warren og Charlie: mine to helte som jeg ser meget op til. Deres ord vil på flere måder guide dig til en bedre økonomi, og et bedre liv.

De grundlæggende idéer

Bogen er ikke lang, og kan nydes på en weekend. Den vil være opdelt i kapitler i en naturlig rækkefølge, og hjælper dig til at undersøge selskaber så du kan foretage de bedste investeringer for dig.

I bogen gennemgår vi blandt andet:

Grundlæggende principper så du kan forstå markedet

Forskellen på investering og spekulation

Hvorfor gøre det selv?

Hvordan du finder de rigtige selskaber

Hvordan du vurderer om selskabet har velbevarede og store konkurrencefordele

Find ud af hvad selskabet er værd

Hvornår du kan købe dine aktier

At du løbende skal holde øje med dit selskab -- ikke med prisen

Hvor længe du skal beholde dine aktier

Bogen bør læses fra ende til anden, hvilket guider dig til at lave de bedste investeringer, fra start til slut. Du kan senere gå til et bestemt kapitel og benytte bogen som opslagsværk.


I want this!
163 sales
30 dages fuld returret hvis du ikke er tilfreds

Du får e-bogen i alle tænkelige formater, så du kan læse den direkte på din computer, tablet, telefon eller Kindle.

Format
PDF, ePub, Mobi
Copy product URL

Ratings

5
(5 ratings)
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
$19.99

Fornuftig investering - hvad jeg har lært af at investere som Warren Buffett

5 ratings
I want this!